School

Missie & Visie

Het uiteindelijke doel van ons onderwijs is dat wij willen bereiken dat iedere leerling die kennis en vaardigheden kan verwerven, die het nodig heeft om een zelfstandig, nieuwsgierig, sociaal en kritisch denkend mens te worden in onze samenleving.

Kennis en vaardigheden verwerf je door over dingen na te denken en hierin uitgedaagd te worden door interessante vragen. Maar ook door dingen te doen, te ontdekken en te onderzoeken. Deze combinatie zorgt voor optimaal leren. Vandaar onze missie:

Leren door denken en doen!

De belangrijkste kernwaarden die in ons dagelijks handelen en onderwijs terugkomen zijn passie voor ons werk en trots op wat we doen. We hebben vertrouwen in elkaar en bieden ruimte voor ontwikkeling. Dit willen we ook overbrengen op de leerlingen.

School Kijkjeindeschool

Kijkje in de school

Hoe ziet onze school er eigenlijk aan de binnenkant uit? Dat ontdek je hier. Kijk maar eens rond in onze lokalen, hallen en andere ruimtes. 

Kijkje in de school

Kom kennismaken

Is onze school iets voor jouw kind maar wil je eerst meer informatie? Kom dan kennismaken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Of meld je aan voor een rondleiding door de school. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Maak een afspraak

Leren door

denken en doen!