Samen de
wereld ontdekken

Buiten- en voorschoolse opvang (BSO)

Op maandag, dinsdag en donderdag, is er buiten- en voorschoolse opvang. Dit wordt verzorgd door Doomijn kinderopvang. In het gebouw van De Kopermolen wordt gebruik gemaakt van een vaste ruimte met daarbij de speelzaal. De Doomijn Kinderopvang staat voor een goede start, voor een vertrouwde basis en voor blije kinderen. Er zijn vaste leidsters aanwezig en de opvang vindt plaats in school. 

Voorschoolse opvang

Via Doomijn in het gebouw van De Kopermolen is er voor schooltijd opvang beschikbaar. Kinderen kunnen hier vanaf 7.30uur terecht. Een pedagogisch medewerker brengt de kinderen op tijd naar de les.

Buitenschoolse opvang

Na schooltijd worden de kinderen opgevangen in de BSO binnen het gebouw van De Kopermolen door de pedagogische medewerkers van Doomijn. Daarna is er ruimte voor een gezonde snack en even gezellig bijkletsen. Daarna is er tijd voor spelen of ontspannen. Tevens worden er verschillende activiteiten aangeboden.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via telefoonnummer 038 421 45 21 of een kijkje op onze website www.doomijn.nl

 

Bso Aanmelden (3)
gogoanime